Blog

Prepara el rebost per a Setmana Santa amb els imprescindibles

9 abril 2019

Borges - Semana Santa

Hi ha aliments que són fonamentals durant tot l’any, però per Setmana Santa, una època en què la tradició demana que siguem austers a la taula, encara més.

Oli d’oliva verge extra

En salses, en vinagretes, al pa… Aquest líquid miraculós alegrarà qualsevol plat i és imprescindible en nombroses receptes de Setmana Santa, des del bacallà al ajoarrierofins a les patates a la importància o, fins i tot, en un plat que sempre dona bon resultat: amanida de cigrons i bacallà amb verdures de temporada (prova-ho amb espàrrecs de marge, quina meravella!).

Fruita seca

Hi ha qui segueix la tradició d’austeritat i hi ha qui aprofita la Setmana Santa i els primers esclats de l’estiu per sortir a donar-ho tot. Si ets dels que es mengen el món i pretens estar fora de casa tot el dia, tingues sempre a mà un grapadet de fruita seca. Et donarà energia a qualsevol hora!

Vinagretes

La teva agenda treu fum i no penses parar per casa ni per canviar-te de roba? Tingues a punt la teva vinagreta Mediterrània o la de Mòdena i improvisa una amanideta casolana en un tres i no res. La pots fer de pasta i afegir-hi tomàquets, formatge fresc, fruita seca, un toc de vinagreta i… llesta en pocs minuts!

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later