Blog

Prepara el rebost per a Setmana Santa amb els imprescindibles

9 Abril 2019

Borges - Semana Santa

Hi ha aliments que són fonamentals durant tot l’any, però per Setmana Santa, una època en què la tradició demana que siguem austers a la taula, encara més.

Oli d’oliva verge extra

En salses, en vinagretes, al pa… Aquest líquid miraculós alegrarà qualsevol plat i és imprescindible en nombroses receptes de Setmana Santa, des del bacallà al ajoarrierofins a les patates a la importància o, fins i tot, en un plat que sempre dona bon resultat: amanida de cigrons i bacallà amb verdures de temporada (prova-ho amb espàrrecs de marge, quina meravella!).

Fruita seca

Hi ha qui segueix la tradició d’austeritat i hi ha qui aprofita la Setmana Santa i els primers esclats de l’estiu per sortir a donar-ho tot. Si ets dels que es mengen el món i pretens estar fora de casa tot el dia, tingues sempre a mà un grapadet de fruita seca. Et donarà energia a qualsevol hora!

Vinagretes

La teva agenda treu fum i no penses parar per casa ni per canviar-te de roba? Tingues a punt la teva vinagreta Mediterrània o la de Mòdena i improvisa una amanideta casolana en un tres i no res. La pots fer de pasta i afegir-hi tomàquets, formatge fresc, fruita seca, un toc de vinagreta i… llesta en pocs minuts!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later