Blog

Com fer els millors snacks amb fruits secs… per a tota la família!

4 Setembre 2018

Borges - snacks frutos secos

Desperta el cuiner que els nens porten dins: deixa’ls preparar el seu propi berenar a base de fruits secs, que els aportaran l’energia necessària per donar-ho tot fins al final del dia. Pren nota d’aquestes receptes, que faran que els petits se sentin com a MasterChef!

Boletes de coco i xocolata blanca amb sorpresa

Piquem unes galetes del tipus neula farcida, les barregem amb xocolata blanca i hi afegim coco ratllat. Hi tirem un rajolí de beguda de nou, fins que quedi una pasta d’una consistència adequada per formar boletes. Introduïm una ametlla sencera al centre de cada boleta i, finalment, les arrebossem en coco ratllat. Els encantarà l’ametlla-sorpresa!

Barquetes de formatge, nou i mel

Aquest mos també requereix pocs ingredients i no demana gaire temps. Només cal tallar una barra de pa en llesques, posa-hi una mica d’oli d’oliva verge extra i afegir formatge d’untar, ja que el de cabra seria perfecte però potser quedaria massa fort per als nens. Per últim ho completem amb un rajolí de mel i una nou. El contrast de sabors queda genial!

Fruits secs especiats

Donarem un gir als fruits secs al més pur estil garapinyat, torrant-los al forn amb espècies. En un cassó posem un parell de cullerades de mantega, una de sucre i un raig de mel, a més de les espècies que preferim, com ara canyella o nou moscada. Un cop haguem obtingut una mescla homogènia, la vessem damunt dels fruits secs (ametlles, nous…), que prèviament haurem disposat en una safata de forn. Mesclem bé i al cap d’uns 15 minuts (remenant de tant en tant perquè la barreja no es cremi) estaran llestos.

Plàtan amb xocolata i festucs

En aquest cas els nens també es divertiran bé creant el seu propi aperitiu. Agafem mig plàtan i el clavem en un escuradents llarg. El banyem en xocolata desfeta i, abans no se sequi, el decorem amb festucs. Es pot variar la recepta afegint altres fruits secs; això ho deixem a les vostres mans!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later