Blog

Esmorzars fàcils i saludables amb tres ingredients

13 Octubre 2020

Borges - Desayunos faciles

Ja no et ve de gust el típic entrepà de formatge o embotit? Ni la magdalena i el cafè amb llet de rigor? Cal esmorzars cada dia el mateix si no tots els dies són iguals? Renova les teves receptes d’esmorzar amb aquests ingredients tot terreny, saludables i bons a més no poder.

Nous

Posa’n al teu bol amb iogurt, fruita i cereals, o bé en un muesli casolà, al teu porridge, en un batut o smoothie… Si a casa no acostumes a esmorzar res més que un cafè, pren-te un grapadet de nous anant a la feina. T’alegraran el dia!

Oli d’oliva verge extra

Esmorzar un pa integral de qualitat amb un raig d’oli d’oliva és un luxe que ens ofereix la dieta mediterrània i que tenim al nostre abast. Mirant d’evitar sempre les farines refinades i els pans industrials, posa-hi imaginació: alvocat, rodanxes de tomàquet, ou, salmó, tonyina, pernil, un bon formatge, uns pits de pollastre o unes verduretes a la planxa. I visca l’ oli!

Beguda vegetal

Amb el cafè, en porridge, amb musli o cereals o amb una culleradeta de cacau pur. Les begudes de nou, ametlla o avellana aporten tots els nutrients de la fruita seca i són perfectes per a començar el dia. Quina t’agrada més?

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later