Blog

Com utilitzar els fruits secs per al “topping”?

11 Juny 2019

Borges - Toppings

Els fruits secs són una opció sana i fàcil per a allò que anomenem matar el cuc. Quan la gana comença a treure el cap, un grapat de fruits secs ens sacia i fa que no arribem afamats al dinar o al sopar, de manera que evitarem atipar-nos massa. Més enllà de prendre’ls per a picar, els fruits secs tenen molts altres usos a la cuina. Per exemple, poden ser un topping d’allò més versàtil.

Anomenem topping tots aquells ingredients que fem servir per a decorar els nostres plats i potenciar-ne el sabor. Les amanides són alguns dels que combinen més bé amb els fruits secs. I si les complementem amb qualsevol Mix Natura Borges, ens aportaran molta energia.

Els iogurts també casen molt bé amb els fruits secs. Prepara’t un bol amb iogurt, fruits secs i fruita i gaudeix d’un esmorzar o un berenar complet i saludable. A més, pots anar variant els ingredients com et vingui de gust. Vade retro, avorriment!

Els toppings de fruits secs també són una bona opció per a acompanyar les teves postres. Gelat, mousse, flam… Són moltes les receptes dolces que mariden a la perfecció amb tota mena de fruits secs. A més, la combinació de textures resulta molt agradable (i sorprenent) per al paladar.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later