Compte, perquè no totes les begudes de fruits secs són iguals. N’hi ha que amb prou feines contenen aquest ingredient o que porten una gran quantitat d’additius i de sucres afegits. No és el cas de les begudes de nou, ametlla i avellana de Borges, que aporten una bona quantitat de fruits secs i, per tant, ajuden a protegir el cor. En el cas de la beguda de nou, conté un 6 % de nous de Califòrnia i un 14 % d’arròs, mentre que la d’ametlla porta un 4 % d’aquest fruit sec i un 14 % d’arròs, i la d’avellana, un 3 % d’avellana torrada i també un 14 % d’arròs.
Què signifiquen aquestes xifres? Doncs que un got d’aquestes begudes, que podem prendre amb cafè, amb cacau, en batuts, en cremes o en smoothies, conté ni més ni menys que cinc peces senceres de fruit sec. És a dir, que les nostres begudes vegetals són tot un luxe per a l’organisme, el cor i el paladar: una injecció de nutrients de gran valor, amb un sabor i una textura excepcionals!