Blog

Gaudir del sol de manera saludable

13 Juny 2014

El 13 de juny se celebra el dia de la prevenció del càncer cutani i de l’envelliment de la pell, aquesta prevenció ha de realitzar-se al llarg de tota la vida. Si la pell té memòria i el dany solar sobre ella és acumulatiu, cal gaudir del sol saludablement.

Amb l’arribada del bon temps augmenten les ganes d’anar a la platja i lluir un bon color. Però si volem aconseguir un bonic i perllongat bronzejat aquest estiu, sense sofrir cremades ni efectes nocius, és important preparar la nostra pell per dins i per fora. Per a això, us proposem una exposició al sol intel·ligent a través de la guia que dóna les claus per escollir bé les cures que millor li van a la nostra pell.

POSADA A PUNT

Abans d’exposar-se al sol és important netejar la pell i eliminar totes les impureses a les quals la sotmetem diàriament amb un peeling o exfoliació facial i corporal. Amb la pell neteja els productes actuen de forma més profunda i la pell respon millor davant el sol i les agressions externes.

CLAUS DIETÈTIQUES

La dieta també ajuda al bronzejat. Cal prendre aliments com la pastanaga i el tomàquet, rics en carotè ja que faciliten la producció de melanina. I afegir també als nostres plats aliments rics en vitamines B i I, com el peix i els llegums, que eviten la deshidratació i la descamació i perllonguen el bronzejat.

DISCIPLINES
  • Temps d’exposició. Exposar la pell al sol de forma progressiva, en sessions curtes durant els primers dies i evitar exposar la pell quan la llum ultraviolada és més intensa: de 12h a 16h.
  • Aplicació de les cremes solars. Utilitzar un factor de protecció adequat al tipus de pell mitjana hora abans de l’exposició i repetir el procés cada 2 o 3 hores, especialment després del bany
  • Elecció d’un bon producte “after sun” que sigui calmant, suavitzant, hidratant, antiinflamatori i regenerador. D’aquesta manera, aconseguirem un bronzejat uniforme, durador i saludable.
HÀBITS QUE SENTEN BÉ

Mantenir la pell en perfectes condicions durant tot l’any mitjançant peelings periòdics i hidratar-se tot l’any

APUNTS IMPORTANTS
  • Protegir els ulls. Utilitzar ulleres de sol amb cristalls homologats.
  • Precaució si es prenen medicaments. Consultar al metge de les conseqüències ja que molts produeixen taques en la pell si els combinem amb l’exposició al sol.
  • No cal oblidar-se del cabell. Mantenir-ho hidratat amb productes específics o protegir-ho amb un barret, pamela o mocador pot ser de gran ajuda per cuidar-lo.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later