Blog

Glaçons de sabors: la nova moda!

17 Octubre 2018

Borges - Cubitos de hielo de sabores

Saps que pots fer glaçons de qualsevol cosa? I quan diem de qualsevol cosa volem dir que els únics límits els posa la teva imaginació. Vols alguns exemples?

De cafè. Et  mors de ganes de prendre un cafè amb gel fins i tot a l’hivern? No ho dubtis: prepara’t uns quants glaçons de cafè i frueix de l’explosió de sabor.

De teO qualsevol infusió que t’agradi. Serà tot un èxit.

De suc. Assegura’t que el coles bé perquè no quedin restes de polpa. Tens peces de fruita que estan a punt de passar-se i no ets a temps de menjar-te-les? Doncs apa, a fer glaçons!

De florsPosa floretes, des de poncelles de rosa fins a flors de taronger, dins dels teus glaçons d’aigua. Són una monada!

Amb menta. Si col·loques unes quantes fulles senceres de menta dins del glaçó, et quedaran uns mojitosincreïbles. També pots posar-hi alfàbrega (meravellosa en alguns còctels), farigola, pela de cítrics… Quan es tracta de glaçons, tot s’hi val!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later