Quinoa, llenties, espinacs, ruca, arròs, canonges, búrgul, enciam, escarola, col… La teva amanida pot ser del que vulguis, sempre que inclogui aquests dos ingredients indispensables.
Fruits secs
Mozzarella, tomàquet, alfàbrega i nous? Oh, yeah! Quinoa, salmó fumat, alvocat i ametlla triturada? I tant! Espinacs, poma, formatge feta i festucs? Endavant! I així pots crear successives combinacions per tenir contentíssim el teu tu cor. Els fruits secs són cardiosaludables, i n’hi ha prou amb un grapadet al dia perquè la teva salut cardiovascular ho noti. I el teu paladar també!
Oli d’oliva verge extra
Un raig d’oli d’oliva verge extra a l’amanida i el teu cor encara estarà més en forma. La joia de la corona de la dieta mediterrània, l’elixir saludable per excel·lència, és indispensable a qualsevol amanida. Amb vinagre de Mòdena i mostassa, amb mel i herbes provençals, amb suc de llimona o llima i un toc d’estragó… És l’hora d’inventar vinagretes: els límits els poses tu!