No cal esperar al cap de setmana per menjar esmorzars meravellosos! Els dies feiners també ens mereixem un homenatge matutí original i saludable. T’expliquem com:
– Comença el dia amb el deliciós sabor de la beguda de nous, que pots acompanyar de cafè, te o cacau en pols (una gran alternativa a les begudes de xocolata, molt menys saludables). També pots crear un esmorzar amb beguda vegetal i fruita! És facilíssim i saludable a més no poder.
– Assegura’t de tenir sempre a mà un bon pa, i si pot ser, integral, ja que conté carbohidrats d’absorció lenta, molt millors que els refinats. En aquests casos compta amb el congelador: pots treure la quantitat de pa que vulguis el dia anterior o bé descongelar-lo a la torradora o a la paella. Si elabores pa casolà, afegeix-li uns fruits secs i tindràs, per exemple, un deliciós pa de nous.
– Un raig d’oli d’oliva verge extra en una llesca de pa i… preparet per un món de possibilitats! Rodanxes de tomàquet, tomàquets secs, mozzarella, mató, pernil ibèric, un toc de roquefort, una barreja d’alvocat amb manxec i amb fruits secs triturats o, simplement, una mica de sal. Tot depèn de la fam i la pressa que tinguis, però … no et saltis mai l’esmorzar!