Blog

L’ingredient clau per al vermut

27 maig 2019

Borges - Vermut

Quan arriba la caloreta, poques coses venen tant de gust com fer l’aperitiu en bona companyia, sense presses i acompanyant la conversa amb algun mos ben gustós. I és que hi ha molta vida més enllà de les patates de bossa i les olives. I ai, quina vida!

Sorprèn els teus familiars i amics amb uns senzills i variats canapès gràcies al toc aromàtic i gustós de les cremes balsàmiques de Borges. Per exemple, pots preparar canapès de foie amb poma caramel·litzada i crema balsàmica de pedro ximenes. O de formatge de cabra, brots verds i crema balsàmica de gerds. O de cecina, nous i crema balsàmica de Mòdena. Després, tingues a punt el mòbil per immortalitzar les cares de sorpresa del personal quan tasti unes ME-RA-VE-LLES com aquestes.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later