Blog

Los postres saludables, amb beguda vegetal!

26 febrer 2019

Borges - Postres saludables

¿T’encanten les begudes vegetals —d’ametlla, nou o avellana—, però no saps com treure’n partit més enllà dels cafès o tes? Això és perquè encara no has fet volar la imaginació i no se t’ha acudit incorporar-les a totes aquestes postres.

Flam. D’ou o de vainilla, la beguda vegetal hi donarà un lleuger i subtil gust de fruita seca que en millorarà el conjunt. Te’l prendran dels dits.

Mousse de xocolata. La versió vegana d’aquestes postres que fan embogir a tothom no podia ser més bona. Substitueix la llet per beguda vegetal i ja veuràs quina delícia.

Smoothie de maduixa i plàtan. Ens agrada prendre’n per berenar o entre àpats, però una bona opció per substituir postres més calòriques és preparar un bon smoothie de maduixa i plàtan (o les fruites que t’agradin més) i beguda vegetal. Corona-ho amb una guarnició de fruita seca ratllada i gaudeix del plaer de cuidar-te.

Arròs amb llet. També són unes postres perfectes si volem substituir la llet per beguda vegetal. Ja veuràs que gustós i lleuger.

Pannacotta. Les postres italianes per antonomàsia (amb permís del tiramisú) tenen una versió vegana interessantíssima que s’elabora amb beguda vegetal. Queda tan bona que no podràs deixar de menjar-ne.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later