Blog

L’snack perfecte per al col·le

9 Setembre 2019

Borges - Snack saludable

Ràpid, sa i natural; què més es pot demanar d’un snack? I aquestes són només algunes de les virtuts dels fruits secs, una bona opció per endur-se al col·le i recuperar forces. No et compliquis la vida: gràcies als fruits secs, els teus fills gaudiran d’una alimentació saludable sense renunciar al sabor. Al cap de quatre dies seran l’enveja dels companys de classe!

Considerada una gran font d’energia, els fruits secs tenen, a més, vitamines, proteïnes, sals minerals, àcids omega-3 i fibra, cosa que els converteix en una autèntica injecció de salut. La Fundació Espanyola del Cor recomana menjar-ne 50 g al dia, ja que aporta grans beneficis, no només al sistema cardiovascular, sinó també al cervell —en potencia l’activitat i evita malalties degeneratives—, als ossos —prevé malalties com ara l’osteoporosi— i a l’estat d’ànim —gràcies a un aminoàcid anomenat tirosina, que intervé en la producció de la dopamina, l’hormona de la felicitat.

Tria els fruits secs que més t’agradin o, millor encara, combina’ls i gaudeix de tot el seu sabor i les seves propietats. Un deliciós snack per a prendre en qualsevol moment i en qualsevol lloc, i que ajuda a mantenir-se actiu d’una manera natural

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later