Blog

Què puc menjar abans d’anar al gimnàs?

23 Setembre 2019

Borges - Gimnas

La resposta a aquesta pregunta no és senzilla, ja que dependrà de quin tipus d’exercici et disposis a fer. En qualsevol cas, tingues en compte que no has d’ingerir grans quantitats si ets a punt de sotmetre’t a una activitat física intensa, però sí que, abans d’una bona sessió de mambo, convé que mengis prou per alimentar els teus músculs. I tu, quin esport practiques?

  1. Running. Tant si et dones canya a la cinta o surts a córrer a l’aire lliure com si vas en bici o practiques qualsevol altre exercici d’alta intensitat, has d’ingerir hidrats de carboni d’absorció lenta. D’aquesta manera t’asseguraràs que els teus músculs s’alimenten bé i evitaràs pics i baixades de sucre. Cereals integrals, pasta o arròs integral o una simple llesca de pa integral amb oli d’oliva verge extra seran la solució.
  2. Natació. Els greixos vegetals de la fruita seca t’ajudaran a mantenir la temperatura corporal mentre nedes. Pensa a prendre proteïna un cop hagis acabat l’exercici.
  3. Tonificació. Convé donar als músculs una bona dosi de proteïna, si pot ser d’origen animal (carn blanca, ous i peix), ja que és la que s’absorbeix millor i la que el nostre cos necessita per guanyar massa muscular.
  4. Ioga o pilates. Si fas un exercici suau, pots prendre una mica de carbohidrats, un simple iogurt amb fruita seca o una peça de fruita. De tota manera, si abans de la sessió no tens gaire gana i el consum energètic no ha de ser gaire elevat, no et preocupis per menjar. Això sí, assegura’t de fer-ho després com cal.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later