Blog

Qualsevol hora és bona per menjar fruits secs

11 Desembre 2018

Borges - Comer frutos secos

I si diem qualsevol, és qualsevol. Ja ho veuràs:

8 h.
Et lleves desganat i surts de casa corrents sense res a l’estómac, ni tan sols un cafè. Què et semblaria dur dins la bossa un grapadet de fruita seca perquè t’aporti energia abans no tornis a ser persona? Unes quantes nous a l’autobús faran el fet per connectar-te amb el dia.

11 h.
Aturada de mig matí a l’oficina. Sents com et crida la màquina de vending, plena fins dalt de productes processats. Però tu, a la teva. Agafes el teu grapadet de fruita seca i un iogurt natural de qualitat i gaudeixes del moment. Ets un llaminer irreductible? Et deixem que acompanyis el festí amb una presa o unes perles de xocolata negra afegides al iogurt.

14 h.
Dinar. No t’oblidis d’arrodonir les teves amanides i cremes amb fruita seca (pot ser triturada).

18 h.
Berenar. Nous, ametlles, festucs, cacauets… Quan es tracta de fruita seca, tot s’hi val.Per què no et prepares un bol de fruita fresca acompanyada de fruita seca? I si et menges un grapadet de fruita seca i una torrada amb oli d’oliva verge extra?

21 h.
Per sopar en tindràs prou amb una crema amb una mica de fruita seca i una ració de carn o peix magres a la planxa, a més d’una peça petita de fruita fresca. Et sentiràs de primera i mantindràs la bàscula sota control.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later