Blog

Quina és la clau per animar-nos a menjar més verdures? La presentació!

29 octubre 2018

Borges - Verduras

Algú molt malèvol es va inventar en algun moment que les verdures són avorrides. I és que no hi ha res més divertit —i, si se’ns permet, fins i tot sexi— que un plat de verdures multicolors. Tot i que sovint les acabem consumint bullides o saltades, la veritat és que donen un joc espectacular. Algunes idees per a millorar la presentació de les verdures? Totes aquestes.

Crudités. Trigaràs una estona a tallar tires de pastanaga, api i carbassó, i una altra a disposar-les d’una manera divertida damunt del plat, però no et farà falta gaire més. Acompanya-les amb les salses més diverses (hummus, formatge fos, guacamole…) i tindràs l’entrant del segle.

Farcides. Hi ha res més apetitós que una carbassó, una albergínia o una deliciosa carbassa al forn amb els farcits més variats? Oi que no?

BibimbapSí, ho has sentit bé: bibimbap. Un tros de recepta coreana que consisteix en un bol d’arròs blanc amb un ou al centre, tires de carn i verdures de tots colors. Tot plegat convenientment disposat per semblar un quadre d’en Kandinski. El menjar és art!

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later