Blog

Quina és la clau per animar-nos a menjar més verdures? La presentació!

29 Octubre 2018

Borges - Verduras

Algú molt malèvol es va inventar en algun moment que les verdures són avorrides. I és que no hi ha res més divertit —i, si se’ns permet, fins i tot sexi— que un plat de verdures multicolors. Tot i que sovint les acabem consumint bullides o saltades, la veritat és que donen un joc espectacular. Algunes idees per a millorar la presentació de les verdures? Totes aquestes.

Crudités. Trigaràs una estona a tallar tires de pastanaga, api i carbassó, i una altra a disposar-les d’una manera divertida damunt del plat, però no et farà falta gaire més. Acompanya-les amb les salses més diverses (hummus, formatge fos, guacamole…) i tindràs l’entrant del segle.

Farcides. Hi ha res més apetitós que una carbassó, una albergínia o una deliciosa carbassa al forn amb els farcits més variats? Oi que no?

BibimbapSí, ho has sentit bé: bibimbap. Un tros de recepta coreana que consisteix en un bol d’arròs blanc amb un ou al centre, tires de carn i verdures de tots colors. Tot plegat convenientment disposat per semblar un quadre d’en Kandinski. El menjar és art!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later