T’avorreixes de menjar les nous sempre igual? Deu ser perquè vols. Comença a innovar avui mateix seguint aquests suggeriments:
- Ratllades i al iogurt (que sigui sencer i sense sucre: res de postres làcties). Un toc de flocs de civada, coco, fruita a trossos i encenalls de xocolata i ja veuràs com en gaudeixes.
- Com a topping a les teves cremes de verdures, sempre amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Quina delícia!
- En sucs i smoothies. Unes fulles de menta fresca (i si la fas créixer al teu balcó per tenir-la sempre a mà?) i unes nous ratllades són oli en un llum.
- Amb formatges assortits. Deixa’t estar de snacks i barretes industrials i berena un tros de formatge amb un grapat de nous. No hi ha res més saludable i deliciós, i a més a més, atipa.
- En rebosteria. Ja pots afegir unes quantes nous a la coca i als pastissos, des del carrot cake fins la típica coca de iogurt.
- Al pa. Fas pans casolans i encara no t’has decidit a personalitzar-los amb nous? Què estàs esperant?
- A l’amanida. De pasta, d’arròs, verda, de quinoa, de llegums… del que sigui. Les nous sempre queden bé en plats d’aquesta mena.