Blog

Set maneres diferents de menjar nous

16 Març 2020

Borges - Nueces

 T’avorreixes de menjar les nous sempre igual? Deu ser perquè vols. Comença a innovar avui mateix seguint aquests suggeriments:

  • Ratllades i al iogurt (que sigui sencer i sense sucre: res de postres làcties). Un toc de flocs de civada, coco, fruita a trossos i encenalls de xocolata i ja veuràs com en gaudeixes.
  • Com a topping a les teves cremes de verdures, sempre amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Quina delícia!
  • En sucs i smoothies. Unes fulles de menta fresca (i si la fas créixer al teu balcó per tenir-la sempre a mà?) i unes nous ratllades són oli en un llum.
  • Amb formatges assortits. Deixa’t estar de snacks i barretes industrials i berena un tros de formatge amb un grapat de nous. No hi ha res més saludable i deliciós, i a més a més, atipa.
  • En rebosteria. Ja pots afegir unes quantes nous a la coca i als pastissos, des del carrot cake fins la típica coca de iogurt.
  • Al pa. Fas pans casolans i encara no t’has decidit a personalitzar-los amb nous? Què estàs esperant?
  • A l’amanida. De pasta, d’arròs, verda, de quinoa, de llegums… del que sigui. Les nous sempre queden bé en plats d’aquesta mena.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later