Blog

Per què hauries de menjar més pistatxos?

29 juliol 2016

Tens gana, vols picar alguna cosa i sempre acabes menjant fruits secs. O sempre incorpores fruits secs als teus plats. Si et sol ser igual uns que uns altres, perquè la veritat és que tots són tant energètics com nutritius, t’interessarà saber que n’hi ha que et convenen més que altres en virtut de les seves propietats.

Deixant de banda el seu gust i el seu component calòric, que és elevat en la majoria de fruits secs, convé fixar-se en els beneficis que distingeixen el pistatxo de la resta.

Està més que demostrat que el pistatxo és dels fruits secs que més energia i fibra aporta, en un nivell similar als pinyons i les nous. Té un elevat contingut de proteines, vitamines, minerals, àcids grassos saludables i cap greix saturat, cosa que fa del pistatxo un producte recomanable inclús en dietes hipòcalòriques, destinades al control de pes.

A més, estudis recents han demostrat que consumits amb moderació i de manera regular, els pistatxos són indicats per prevenir la diabetis i el càncer, reduir el colesterol i atenuar l’estrès. Els pistatxos atipen com pocs! També són rics en antioxidants i el seu poder nutricional fa que siguin especialment indicats per combatre possibles alteracions vasculars i millorar l’estat cardiovascular de l’organisme. En aquest sentit, resulten un aperitiu recomanat abans de fer esport i combinats amb amanides, verdures, pastes, postres i fins i tot condimentant carns i peixos com un arrebossat. El seu consum també és beneficiós per a la pell, ja que en retarda l’envelliment.

Què més es pot demanar a un fruit sec tan saborós com addictiu? Probablement mai hauries imaginat tants motius per menjar pistatxos! Només cal aferrar-se al seu distintiu color verd esperança per confiar en la seva efectivitat.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later