Blog

Vuit trucs per preparar un menú nadalenc low cost

17 Desembre 2018

Borges - Menu navideño

No cal gastar una fortuna en ostres i foie per gaudir d’un menú nadalenc de gourmet. Pren nota d’aquests vuit trucs senzills per estalviar en els àpats d’aquestes festes sense que ningú no ho noti.

1- Fes servir sempre productes de temporada. Disminuiràs molt la despesa si optes per fruita i verdura de temporada en lloc de productes exòtics. A més, són més bones i pots idear receptes la mar d’originals! Què et sembla un flam de castanyes?

2- Substitueix el peix i la carn més cars (marisc o xai) per altres de més econòmics, que poden anar des del lluç fins al pollastre o el gall dindi.

3- No inverteixis un dinerada en vins i xampanys. Al supermercat en pots trobar de bona qualitat i a preus raonables.

4- No facis més menjar del compte. Mira d’ajustar bé les quantitats: recorda que al final sempre en sobra.

5- Planifica el menú i no te n‘apartis: n’hi ha prou amb uns quants aperitius, entrants, un plat principal i els dolços de Nadal.

6- Compra tot el que puguis amb antelació, des de la carn i el peix que es puguin congelar fins a les begudes i els dolços que es conservin bé.

7- Apunta’t al do it yourself. Pans, pastissos, peixos marinats… Fins i tot et pots fer el foie micuit! Els teus convidats agrairan el treball artesanal i t’estalviaràs uns calerons.

8- Deixa’t de menú infantil. Representarà una despesa extra i un estrès innecessari: als nens els encantarà menjar el mateix que els grans (a més, només estaran pendents dels seus regals).

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later