Blog

Meravelloses combinacions amb oli

4 Maig 2020

Borges - COMBINACIONES CON ACEITE

Hi ha parelles explosives i parelles previsibles, algunes que es complementen malgrat les diferències i altres que van néixer per estar juntes. Et proposem unes combinacions d’aliments comparables a parelles com Liz Taylor i Richard Burton o els sempre units i carismàtics Beckham.

Pa i oli. Són els Victòria i David Beckham de la gastronomia, dos ingredients que van néixer per viure junts i que sempre resulten complementaris.

Xocolata i oli. Són com aquella jove Liz Taylor que es va casar dues vegades amb un Richard Burton amb el qual es tiraven els plats pel cap. Separats eren deliciosos i junts eren sempre una combinació explosiva i sensual a més no poder.

Fruita i oli. Una broqueta de mandarina i plàtan regada amb un raig d’oli d’oliva verge extra? I tant que sí. Són els Marilyn i John Fitzgerald Kennedy dels aliments: la parella sexy per excel·lència que no es deixava veure en els circuits dels famosos però que era un autèntic desplegament de carisma.

Suc i oli. Aquest raig d’oli en el teu batut verd serà l’equivalent gastronòmic de Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas: ningú donava un duro per ells i no obstant això aquí segueixen, demostrant a el món que les combinacions a priori raretes poden tenir un futur brillant.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later