Blog

Arriben al mercat les noves begudes d’ametlla i avellana

20 Agost 2018

Borges - Bebida avellana y almendra

Els fruits secs i l’oli d’oliva verge extra són dos dels grans pilars de Borges, una companyia que ha apostat des dels seus inicis per una dieta mediterrània, saludable i rica en nutrients. Conscient que la societat demana cada cop més productes sans i naturals, Borges acaba de llançar al mercat dues noves begudes vegetals, d’ametlla i avellana, que se sumen a la beguda de nou per alegrar la vida de tots aquells que aposten per una alimentació sana, natural, equilibrada i lliure d’additius.

Aquestes dues noves begudes es caracteritzen per no contenir cap tipus de sucre ni edulcorants afegits —a diferència d’altres propostes que trobem al mercat—, ja que n’hi ha prou amb el sabor dels fruits secs per obtenir una beguda ideal per prendre sola, amb el cafè, en batuts o smoothies, i com a esmorzar, berenar o refrigeri.

Tant la beguda d’ametlla como la d’avellana són refrescants i nutritives; explosions de sabor que captivaran qualsevol amant de les begudes vegetals i els fruits secs. La seva base d’arròs els dona la dolçor necessària (i perfecta) per a qualsevol combinació d’esmorzar, berenar i postres, i per això no porten sucres afegits. A banda del seu sabor intens, les begudes d’avellana i d’ametlla destaquen por contenir un 3 % d’avellana torrada i un 4 % d’ametlla, fet que converteix totes dues opcions en una injecció d’energia i nutrients ideal per a la dieta diària.

Ambdues són bones maneres d’aprofitar les propietats dels fruits secs, que, a més de ser cardiosaludables, constitueixen una combinació perfecta de greixos, proteïnes i carbohidrats. Afegir a la nostra dieta aquestes begudes tot terreny, perfectes per prendre a tota hora del dia i que funcionen en innumerables receptes, és garantía de salut i benestar.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later