Blog

L’Oli d’Oliva Verge Extra de primera collita, el més exclusiu

13 Novembre 2015

L’oli d’oliva Verge Extra de primera collita de Borges, que es presenta en edició limitada, és un oli com els d’abans, amb un color i gust intens. A més, aporta moltes propietats beneficioses per al nostre organisme.

Al llarg de la història, totes i cadascuna de les cultures que s’han desenvolupat a la vora del Mediterrani han conreat, com si fos un tresor, l’olivera, un dels arbres més antics del món. Dels seus fruits se n’obté l’oli d’oliva, un aliment que, per la seva olor, sabor i textura, s’ha convertit en imprescindible en les nostres cuines, ja que és capaç de convertir l’aliment més simple en un menjar deliciós. Però també s’utilitza com a tractament de bellesa.

A pocs productes se’ls atribueix tantes qualitats com a l’oli d’oliva. Segons diverses investigacions, té un alt contingut de polifenols. Aquests compostos han demostrat les seves propietats antioxidants i antiinflamatòries. La ingesta d’aliments rics en polifenols pot millorar la salut cardiovascular, protegir-nos de malalties com la l’arteriosclerosi i el càncer i lluitar contra l’envelliment.

Però com molt bé saben els amants de l’oli d’oliva, no tots són iguals. La qualitat és proporcional al seu gust i als beneficis per al nostre organisme. En aquesta època de l’any al mercat trobem un dels olis més reconeguts i buscats internacionalment: l’oli d’oliva Verge Extra de primera collita. Un producte que Borges posa a la disposició dels sibarites només durant la campanya de collita i en edició limitada.

Durant el mes d’octubre i primers dies de novembre, es recol·lecten les primeres olives. En aquest moment, les olives encara són a la fase inicial de maduració i produeixen menys oli, però més concentrat: amb un sabor molt més intens que perdura en boca.

Un altre punt diferencial d’aquests primers olis respecte a qualsevol altre oli d’oliva Verge Extra és el sistema de recol·lecció, que es realitza de forma manual, sense eines, només les mans de l’agricultor. També és important el temps d’elaboració: com menys temps passa entre la recollida i el processament, més bo és l’oli d’oliva.

En definitiva, amb l’oli d’oliva Verge Extra de primera collita de Borges se sacrifica la quantitat en pro de la qualitat. El resultat és un oli com els d’abans, amb un sabor intens extraordinari i un color verd característic. Qui ho prova ja no canvia!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later