Blog

10 maneres originals de fer servir les cremes balsàmiques

26 Setembre 2017

Hi ha vida més enllà de les amanides, i les cremes balsàmiques ens demostren que són les companyes ideals de molts plats.

1- Incorpora-les als teus còctels, sigues creatiu. La millor manera de donar un toc especial a un bloody mary és amb una pinzellada de crema balsàmica. Oh yeah!

2- Fes-les servir per caramel·litzar fruits secs. Sempre tindràs a punt un aperitiu fora de sèrie, perfecte en qualsevol ocasió, fins i tot per acompanyar aquells còctels amb crema balsàmica.

3- Afegeix un toc de crema balsàmica a la teva maionesa i fes-la servir en qualsevol moment, lloc i recepta.

4- Si prepares una crema de formatge fresc i hi poses un rajolí de crema balsàmica ―de Pedro Ximénez, per exemple―, et quedaran unes postres d’escàndol. Què et sembla un cheesecake la mar d’original?

5- Les teves cremes de verdures tindran més textura i sabor si les acompanyes amb un raig de crema balsàmica. Una crema de pastanaga i carabassa, tota una injecció de betacarotens, guanya sabor… i glamur!

6- El guacamole amb un toc de crema balsàmica de poma provocarà terror a molts amants de la cuina ortodoxa mexicana, però segur que enamorarà els esperits més creatius.

7- I si les fas servir per adobar les olives? Et sorprendrà com arriben a combinar de bé.

8- Las llenties i els estofats de llegums sempre agrairan un toc de crema balsàmica. Anima’t a provar-ho i ja veuràs…

9- Gelats everywhere, a qualsevol època de l’any. No hi ha res més refrescant i deliciós que un gelat amb crema balsàmica i un toc de fruits secs.

10- Incorpora-la als teus tàrtars casolans, tant de tonyina com de salmó o, fins i tot, de vedella, i obtindràs un toc mestre.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later