Blog

Ous durs amb el rovell perfecte

29 Juliol 2016

Quan bullim ous, sobretot si és per fer-los farcits, és important que el rovell quedi ben centrat. Per aconseguir-ho, hem de posar els ous a coure quan l’aigua ja bulli, no pas abans. A més a més, durant els primers 3 minuts hem de remenar l’aigua amb una cullera de fusta perquè el moviment ajudi que el rovell no es posi, i per tant no es cogui, en una punta de l’ou. D’altra banda, no deixis que els ous bullin més estona del compte (10-12 minuts a foc mitjà són suficients) si no vols tenir el disgust de veure que tenen un to verdós, en lloc d’un color groc viu.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later