Blog

La doble fregida: el secret d’unes patates fregides de deu

23 juny 2017

Perquè les nostres patates fregides casolanes quedin estupendes, hem d’assegurar un fregit perfecte, ja sigui en paella o fregidora. Per això, la patata ha d’estar tallada de forma bastant simètrica i quedar totalment submergida en l’oli d’oliva. Es realitza primer una fregida a foc mitjà, perquè la patata es cogui per dins i adquireixi una textura suau i melosa. A continuació, retirem les patates i pugem el foc. Una vegada l’oli estigui molt calent, donem un toc final a les nostres patates perquè adquireixin un to daurat i una textura cruixent per fora.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later