Blog

Adéu a les postres d’abans: Benvingudes les healthy!

19 Desembre 2017

No cal entregar-se a contundents tiramisús, pastissos ultracremosos i altres delícies ensucrades per gaudir d’unes postres boníssimes. El boom de l’alimentació saludable ens ha portat nous recursos per crear receptes divertides, sanes, nutritives i molt saboroses. És el cas d’aquestes tres idees per a postres, equilibrades a més no poder, que uneixen les propietats dels fruits secs i de la fruita dessecada. Un festival de proteïnes, minerals, ferro i sabor a l’abast de la teva mà i de la teva butxaca.

Porridge de civada amb nous i canyella

Ingredients:

Quatre cullerades de flocs de civada
Un got de beguda de nou
Un toc de canyella en
Un grapat de
Un grapat de fruites
Una cullerada de mel

Elaboració:

Escalfem la beguda de nou en un tupí fins que comenci a bullir. Afegim els flocs de civada i remenem durant un parell de minuts. Quan quedi com unes farinetes amb una textura grumollosa, apaguem el foc i deixem reposar. Afegim els fruits secs, la fruita dessecada i la mel, remenem i completem amb un toc de canyella en pols.

Smoothie de fruites

Ingredients:

Un got de beguda de nou
Un plàtan
Un kiwi
Un grapat d’ametlles
Un grapat de nous
Un grapat de fruites dessecades
Un grapat de llavors de xia

Elaboració:

Tallem les fruites i les introduïm en un bol. Afegim la beguda vegetal de nou fins cobrir-les del tot. Completem amb una cobertura a base de fruits secs triturats, fruites dessecades i les llavors de xia.

Flam d’ou

Ingredients:

500 ml de beguda de nou
140 g de sucre
5 ous
1 culleradeta d’aroma de vainilla
Caramel líquid
Nata muntada
Un grapat de fruites dessecades

Elaboració:

Escalfem el forn a 180º C. Deixatem els ous juntament amb el sucre i la vainilla i afegim la beguda de nou. Tornem a batre. Col·loquem la mescla als motlles, on abans haurem tirat caramel líquid. Posem al forn durant 45 minuts i deixem refredar a temperatura ambient. Un cop freds, guardem els flams al frigorífic. Servim amb fruits secs ratllats pel damunt i acompanyat amb una bola de nata muntada, que decorarem amb fruites dessecades.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later