Blog

Quatre vinagretes imprescindibles a la teva taula

27 Juliol 2016

Tenen molt sabor, donen color als teus plats i t’ajuden a dur una dieta equilibrada. Pocs aliments donen tant joc com les vinagretes. Durant els últims anys, aquestes delicioses emulsions elaborades a partir d’una base de vinagre i oli d’oliva verge extra –a la que s’hi poden afegir molts altres ingredients- s’han popularitzat tant que, a l’actualitat, són el principal condiment utilitzat a la nostra cuina.

I és que, més enllà d’amanir les amanides, les vinagretes són ideals per donar un toc especial a carns, peixos, pastes, arrossos i… a qualsevol aliment que et puguis imaginar! Has provat mai de marinar un formatge? Afegeix-li un rajolí d’oli d’oliva verge extra, vinagre de Xerès, mel i un pessic de les teves herbes preferides, tot ben barrejat, i et sorprendrà descobrir com la teva experiència de gustos canvia a cada mos. Les vinagretes, a més, aporten molt poques calories a la dieta, al contrari del que se sol pensar.

No necessitem més motius per provar les noves vinagretes de Borges, elaborades amb els millors olis i vinagres i una selecció d’ingredients 100% naturals. Quatre varietats que reuneixen el millor de Borges en tots els sentits:

Vinagreta de Mòdena
El clàssic vinagre balsàmic de Mòdena però amb les propietats afegides de l’oli d’oliva verge extra i el contrast del pebre negre amb a mel. És una emulsió amb personalitat única que serveix tant per amanir com per experimentar amb altres salses típiques de la nostra gastronomia, com la salsa rosa que acompanya un còctel de mariscs, entre altres plats.

Vinagreta Mediterrània
Per a tots aquells als que els agradin les vinagretes amb caràcter, Borges ha ideat aquesta original mescla d’oli d’oliva verge extra, vinagre de Xerès, tomàquet, olives negres, tàperes, orenga, nyora i farigola. Combina molt bé amb amanides amb formatge i fruits secs o bé de pasta i ingredients salts com les anxoves o la tonyina, però també les pots utilitzar per condimentar els teus aperitius. Prova-la a la salsa de les patates braves o amb unes escopinyes.

Vinagreta de Llimona
Més enllà dels seus usos medicinals i terapèutics –té un alt contingut en vitamines i propietats antisèptiques i bactericides-, la llimona és una de les vinagretes més senzilles i saboroses de la nostra gastronomia. Si a més li afegim oli d’oliva verge extra, oli essencial de pell de llimona i un toc de pebre, li estem donant un toc molt diferent a plats tan senzills com una amanida o unes verdures bullides, però també, perquè no, a un hummus o un taboulé.

Vinagreta de Soja
Una sorprenent vinagreta amb autèntic vinagre d’arròs, oli d’oliva verge extra, salsa de soja lliure d’organismes modificats genèticament, sèsam torrat i mel. Una combinació única que permet gaudir de tot el sabor de la salsa de soja però amb un punt menys salat perquè la puguis fer servir en qualsevol plat: amanides, carns peixos, arrossos, pastes i inclús verdures.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later