Blog

Qui és qui en el món del menjar?

26 novembre 2018

Borges - Quién es quién

Sabies que alguns aliments són molt beneficiosos per a la salut, especialment la de determinats òrgans? Et proposem un joc: endevina quin aliment beneficia quin òrgan a partir de la seva semblança. Ja ho tens?

Nou – CervellS’assemblen com dues gotes d’aigua; no en va el cervell ens funciona millor quan li aportem una bona dosi de nous. A més a més dels seus coneguts efectes antidepressius, les nous prevenen l’Alzheimer, ajuden a desenvolupar la memòria i afavoreixen l’aprenentatge. Tot això gràcies als àcids grassos omega 3 i omega 6, beneficiosos per al sistema nerviós central.

Tomàquet – Cor. Si talles un tomàquet per la meitat, les similituds amb el cor són òbvies. Aquesta fruita conté licopè, una substància que redueix els nivells de colesterol i que s’absorbeix molt millor quan s’afegeix una cullerada d’oli d’oliva verge extra al tomàquet. Què més es pot demanar?

Gingebre – Estómac. S’han acabat els vòmits, les nàusees, les males digestions i els problemes gàstrics gràcies al gingebre, el millor aliat del nostre estómac.

Pastanaga – UllSi observes una rodanxa de pastanaga t’adonaràs de la seva semblança amb l’iris de l’ull. Aquesta hortalissa té un alt contingut en betacarotè, que redueix el risc de degeneració ocular.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later