Blog

Quin fruit sec combina millor amb cada beguda?

2 Novembre 2017

Digue’ns què beus i et direm amb quin fruit sec ho has de combinar per aconseguir el maridatge perfecte. Tan fàcil com això!

Vi negre Nous

Si et fan el pes els vins potents i amb personalitat (cabernet sauvignon, per exemple), aquesta combinació serà pura voluptuositat.

Cervesa negra Castanyes

Una cervesa amb cos per a un fruit sec també amb cos i amb un sabor inconfusible, profundament tardorenc.

Rosat Anacards

Vins sensuals i afruitats per a un fruit sec exòtic, lleugerament salat, tropical i deliciós.

Còctels Cacauets

Res no s’adiu tant amb els licors d’alta graduació com els cacauets, amb el seu punt de sal que maridarà a la perfecció amb tota mena de combinats, del gintònic al dry martini.

Vi dolç Pinyons

Les postres a base de pinyons i massapà, com ara els panellets, s’entenen de meravella amb un bon vi dolç. Encara no ets fan d’aquests vins? Dona’ls una oportunitat!

Amaretto Ametlles

Aquest licor ideal per a un didalet, a base d’ametlla i albercoc, encara serà més bo si el combinem amb unes bones ametlles, que complementaran el seu sabor.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later