Som en època de Pasqua i, com és tradició, a taula no hi poden faltar les torradetes de Santa Teresa ni els bunyols. Així que és molt probable que aquests dies tinguem a casa aquests dolços típics, que són deliciosos acabats de preparar però menys llaminers amb el pas dels dies. S’han tornat ressecs? No pateixis: hi ha diferents maneres de reaprofitar-los perquè continuïn sent un mos deliciós.
Què et sembla si transformes les teves torradetes en la base per a un fals tiramisú? La massa de la torradeta, banyada en llet i canyella, aportarà un toc molt especial al gust d’aquestes postres amb gust de cafè. També pots reutilitzar-les per preparar un Bettelmann, un pastís típic francès elaborat amb restes de pa o brioix. És per això que se’l coneix com el pastís del captaire. Pots afegir-hi fruita (maduixes, poma o cireres) o fruita seca per decorar-lo.
En el cas dels bunyols, també és senzill donar-los una segona vida. Banya’ls en xocolata de postres i decora’ls amb encenalls de coco o fruita seca molta. Quan els tinguis a punt, refrigera’ls a la nevera durant uns 15 minuts, punxa’ls amb un pal de broqueta i tindràs uns divertits i originals cake pops (piruletes de bunyols) que segur que triomfen. Oh yeah!