Blog

Reutilitza els bunyols i les torradetes de Santa Teresa

16 Abril 2019

Borges - Semana Santa

Som en època de Pasqua i, com és tradició, a taula no hi poden faltar les torradetes de Santa Teresa ni els bunyols. Així que és molt probable que aquests dies tinguem a casa aquests dolços típics, que són deliciosos acabats de preparar però menys llaminers amb el pas dels dies. S’han tornat ressecs? No pateixis: hi ha diferents maneres de reaprofitar-los perquè continuïn sent un mos deliciós.

Què et sembla si transformes les teves torradetes en la base per a un fals tiramisú? La massa de la torradeta, banyada en llet i canyella, aportarà un toc molt especial al gust d’aquestes postres amb gust de cafè. També pots reutilitzar-les per preparar un Bettelmann, un pastís típic francès elaborat amb restes de pa o brioix. És per això que se’l coneix com el pastís del captaire. Pots afegir-hi fruita (maduixes, poma o cireres) o fruita seca per decorar-lo.

En el cas dels bunyols, també és senzill donar-los una segona vida. Banya’ls en xocolata de postres i decora’ls amb encenalls de coco o fruita seca molta. Quan els tinguis a punt, refrigera’ls a la nevera durant uns 15 minuts, punxa’ls amb un pal de broqueta i tindràs uns divertits i originals cake pops (piruletes de bunyols) que segur que triomfen. Oh yeah!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later