Blog

Cuina en família: sandvitx de pollastre i verdures

23 gener 2019

Bogres - sándwich de pollo y verduras

Cuinar amb els més petits corrent per tot arreu pot ser un autèntic calvari. Però nosaltres hem trobat la clau perquè s’estiguin tranquils mentre t’ajuden a preparar un dinar divertit, diferent i sa: sandvitx de pollastre i verdures. Aquests són els ingredients que necessitareu:

  • Pa de motlle (si el prepares tu, prova d’afegir unes nous a la massa)
  • Pit de pollastre
  • Ceba
  • Pebrots verds
  • Tomàquets cherry
  • Oli d’oliva aromàtic a l’all fregit o a les olives negres
  • Mostassa o maionesa
  • Sal i pebre al gust

Per preparar aquest sandvitx tan apetitós, primer cal que bullis el pit de pollastre en aigua amb sal i que el deixis refredar. Si vols, hi pots afegir verdures com pastanaga, patata o ceba. Així no malbarates l’aigua de cocció, ja que et quedarà una sopa llesta per a sopar.

Un cop hagis escorregut la carn i estigui tèbia, seu els nens amb les mans netes i ensenya’ls a esmollar-la a trossos tan petits com puguin. Això els tindrà entretinguts una bona estona, mentre tu et dediques a fer un sofregit amb la ceba, els pebrots i els tomàquets. Per al sofregit aconsellem fer servir l’oli d’oliva aromàtic a les olives negres o a l’all fregit, que encara hi donarà més gust. Les verdures han d’estar picades a daus molt petits perquè lliguin bé amb la carn.

Quan els petits hagin acabat d’esmollar la carn, tira-la al sofregit i deixa que agafi sabor durant uns minuts. Després només faltarà muntar el sandvitx: una llesca de pa de motlle, una mica de carn amb verdures i una altra llesca de pa untada amb mostassa o maionesa. Si hi ha algú amb molta gana, pots posar dues capes de carn i tres de pa. T’assegurem que agradarà a tothom i que els petits de casa estaran encantats de menjar una cosa que han preparat ells.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later