Blog

Els ingredients per a una Setmana Santa saludable

6 Abril 2020

Borges - Semana Santa saludable

La Setmana Santa no té per què ser sinònim de fregitel·la i calories. Podem preparar receptes típiques d’aquesta època d’una manera més saludable, sempre que tinguem a casa els ingredients següents.

Oli d’oliva verge extra
Per a guisats (bacallà amb tomàquet), potatges (el de vigília), fregits (bunyols de bacallà) i dolços (com ara torradetes o pestiños). Que els teus plats no se quedin sense la seva injecció de greixos cardiosaludables.

Beguda vegetal
Ja saps que en moltes receptes de Setmana Santa pots substituir la llet per beguda vegetal? La llet fregida i les torradetes de Santa Teresa t’ho agrairan.

Fruits secs
Ratllats ben fi i afegeixts a les teves postres per donar-hi un toc original. Bunyols, pestiños, rosquilles, mones, torradetes de Santa Teresa… Nyaaam!

Vinagretes
Sí: qui més, qui menys, tothom recorre a les amanides per compensar els excessos d’aquests plats tan calòrics de Setmana Santa. Que no faltin les vinagretes variades, perquè menjar sa no sigui avorrit!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later