La Setmana Santa no té per què ser sinònim de fregitel·la i calories. Podem preparar receptes típiques d’aquesta època d’una manera més saludable, sempre que tinguem a casa els ingredients següents.
Oli d’oliva verge extra
Per a guisats (bacallà amb tomàquet), potatges (el de vigília), fregits (bunyols de bacallà) i dolços (com ara torradetes o pestiños). Que els teus plats no se quedin sense la seva injecció de greixos cardiosaludables.
Beguda vegetal
Ja saps que en moltes receptes de Setmana Santa pots substituir la llet per beguda vegetal? La llet fregida i les torradetes de Santa Teresa t’ho agrairan.
Fruits secs
Ratllats ben fi i afegeixts a les teves postres per donar-hi un toc original. Bunyols, pestiños, rosquilles, mones, torradetes de Santa Teresa… Nyaaam!
Vinagretes
Sí: qui més, qui menys, tothom recorre a les amanides per compensar els excessos d’aquests plats tan calòrics de Setmana Santa. Que no faltin les vinagretes variades, perquè menjar sa no sigui avorrit!