Blog

L’snack saludable: la fruita dessecada!

6 Novembre 2018

Borges - Fruta desecada

Oi que de vegades et ve de gust menjar fruita, però et fa mandra pelar-la o simplement no en tens de fresca a casa? La solució és la fruita dessecada: conserva quasi totes les propietats de la fruita i està a punt per consumir. T’expliquem quins beneficis t’aporten algunes de les seves varietats.

Dàtils. Són un gran substitut del sucre en les receptes de brioxeria, però sobretot aporten calci, magnesi i fibra. També tenen àcid pantotènic, que combat l’estrès i ens ajuda a relaxar-nos.

Figues. No només són un caprici irrenunciable: les figues dessecades també presenten un valor nutritiu molt alt. Proporcionen una injecció d’energia gairebé immediata, contenen fibra i ferro i ens ajuden a reduir la pressió arterial.

Orellanes. Les orellanes d’albercoc són una opció deliciosa. Ens aporten betacarotè(més que les pastanagues), ferro i calci. Cinc orellanes contenen la mateixa quantitat de sucre que una poma, si fa no fa.

Prunes. Especialment riques en vitamines (A, B i C), són la font de fibra per excel·lència. Si pateixes d’estrenyiment, deixa’t de pastilles i menja prunes. A més de delicioses, són oli en un llum.

Panses. Aquesta fruita dessecada és rica en potassi, indispensable per a cuidar els tendons i les articulacions, i ens ajuda a mantenir-nos joves gràcies als bioflavonoides. És perfecta per picar entre àpats, acompanyada d’un parell de nous.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later