Blog

L’snack saludable: la fruita dessecada!

6 novembre 2018

Borges - Fruta desecada

Oi que de vegades et ve de gust menjar fruita, però et fa mandra pelar-la o simplement no en tens de fresca a casa? La solució és la fruita dessecada: conserva quasi totes les propietats de la fruita i està a punt per consumir. T’expliquem quins beneficis t’aporten algunes de les seves varietats.

Dàtils. Són un gran substitut del sucre en les receptes de brioxeria, però sobretot aporten calci, magnesi i fibra. També tenen àcid pantotènic, que combat l’estrès i ens ajuda a relaxar-nos.

Figues. No només són un caprici irrenunciable: les figues dessecades també presenten un valor nutritiu molt alt. Proporcionen una injecció d’energia gairebé immediata, contenen fibra i ferro i ens ajuden a reduir la pressió arterial.

Orellanes. Les orellanes d’albercoc són una opció deliciosa. Ens aporten betacarotè(més que les pastanagues), ferro i calci. Cinc orellanes contenen la mateixa quantitat de sucre que una poma, si fa no fa.

Prunes. Especialment riques en vitamines (A, B i C), són la font de fibra per excel·lència. Si pateixes d’estrenyiment, deixa’t de pastilles i menja prunes. A més de delicioses, són oli en un llum.

Panses. Aquesta fruita dessecada és rica en potassi, indispensable per a cuidar els tendons i les articulacions, i ens ajuda a mantenir-nos joves gràcies als bioflavonoides. És perfecta per picar entre àpats, acompanyada d’un parell de nous.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later