Blog

Com elaborar snacks de Sant Valentí (amb un toc picant!)

12 Febrer 2019

Borges - Snacks San Valentin

Decidit a sorprendre la teva parella per Sant Valentí? A rebre-la amb una ampolla de cava i uns aperitius previs a una nit inoblidable? Busques idees per elaborar uns snacks amb un toc una mica picant? Tota la resta depèn de tu, però en els aperitius et podem ajudar. Aquí en tens algunes idees.

Broquetes de tomàquets cherry, perles de mozzarella i olives farcides d’anxova

En tens prou de muntar una broqueta punxant un tomàquet cherry, una bola de mozzarella, una fulla d’alfàbrega i una oliva farcida d’anxova. Salpebra la broqueta, afegeix-hi un rajolinet d’oli d’oliva verge extra i… la nit és jove! Pots acompanyar-les amb uns pistatxos … diuen que és el fruit sec de l’amor!

Maduixes amb xocolata

Només has de fondre xocolata per a postres i submergir-hi unes maduixes fins que quedin recobertes del tot. Deixa-les refredar a la nevera i tindràs l’aperitiu perfecte per a una vetllada romàntica! Perquè la xocolata no quedi tan densa, afegeix-hi un rajolí de beguda vegetal de nou, ametlla o avellana mentre la desfàs al microones. I no t’oblidis de deixar les fulles de les maduixes perquè siguin fàcils d’agafar.

Broquetes amoroses de fruites

Compra una síndria i talla’n uns quants trossos amb forma de cor. Tot seguit, punxa en una broqueta un gra de raïm gros, després el cor de síndria i després un altre gra de raïm. No oblidis afegir fruits secs picats per damunt, per donar un toc original al plat. Encén unes espelmes i espera el teu amor amb una safata de broquetes a les mans!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later