Blog

Tres passos per recuperar una dieta equilibrada

6 agost 2019

Borges - Dieta equilibrada

Adéu, excessos estiuencs. Hola, vida sana. Tornar a una dieta equilibrada després dels excessos de les vacances sembla missió impossible, però no ho serà si comencem per aquests tres passos tan senzills:

Al matí…

Oblida els dolços típics del lloc on hagis estat de vacances, l’esmorzar saludable és tan senzill com deliciós: n’hi ha prou amb un bon pa integral (tasta el de cereals, que és un festival de sabor), un raig d’oli d’oliva verge extra, un toc de sal i, si vols, unes rodanxes de tomàquet, alvocat o totes dues coses. Pots completar el tiberi amb un toc de formatge fresc i t’assegurem que no trobaràs a faltar els excessos dolços de les últimes setmanes.

Un truc per tenir sempre pa fresc i deliciós? Guarda’l al congelador i descongela’l directament als matins a la torradora.

Al migdia…

La teva nova amiga es diu amanida. És boníssima i és molt més versàtil del que et podies imaginar mentre devoraves plats mida XXL acompanyats de salses ultracalòriques. Apunta: arròs, pasta, quinoa, cuscús, llenties, cigrons, coliflor, patata… Hi ha mil possibilitats per a la base, que es pot complementar amb tota mena de fruites, verdures i hortalisses. No t’oblidis de completar l’amanida amb un raig d’oli d’oliva verge extra i un grapat de fruita seca al teu gust.

A la nit…

Vet aquí una altra amiga nova: es diu crema i pot ser de qualsevol cosa. Carbassó, pastanaga, pèsols, bròcoli, coliflor, bledes, espinacs, col… Barreja les verdures al teu gust i corona-ho amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Acompanya el banquet amb una mica de proteïna com ara peix o carn a la planxa. Més healthy, impossible!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later