Blog

Com podem treure el màxim partit dels cítrics

1 Juny 2017

Podem fer servir els cítrics en vinagretes, sucs, salses o marinats, i el seu toc de frescor i acidesa sol quedar estupendament a gairebé qualsevol plat. Un altre secret per treure el màxim partit dels cítrics és utilitzar-los per aromatitzar els plats amb l’ajut d’un vaporitzador. N’hi haurà prou amb una miqueta per donar un aire de distinció als fregits, crestes, arrossos o verdures a la planxa, per exemple. Què et sembla una reducció de llima i vermut blanc, aplicada amb un vaporitzador, per donar el toc final a unes bones croquetes de rostit?

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later