Blog

Tres trucs contra la calor

4 Juliol 2021

Trucs contra la calor

La calor estreny i hi ha qui ho passa malament de debò, comptant les hores fins que per fi arribi l’octubre. Si és el teu cas, tan sols ens queda desitjar-te que passis el tràngol tan bé com puguis i explicar-te uns truquets perquè les altes temperatures siguin una mica més passadores.

Visca el gel!
Si col·loques un recipient amb gel a uns 20 o 30 cm del ventilador, aconseguiràs refrescar l’aire. Només cal que vagis renovant el gel a mesura que es fongui. Si a més et situes estratègicament en un lloc amb ventilació creuada, segur que el teu termòmetre baixa i l’onada de calor se’t fa més suportable.

Vaporitzador d’aigua freda
Ja pots anar a buscar un vaporitzador, omplir-lo d’aigua, ficar-lo a la nevera i refrescar l’ambient (i refrescar-te tu) cada cert temps. Oli en un llum. Un altre bon truc en aquesta línia és fregar de tant en tant el terra amb aigua freda: refrescarà l’ambient.

Compte amb el que menges
Procura no tirar de les poc saludables begudes ensucrades i carbonatades i aposta entre hores per refrigeris sans i nutritius. Cap exemple? Una bona infusió ―la que t’agradi més― amb molt de gel i unes fulles de menta, aigua ben freda assaborida amb fruites o un refrescant got de beguda de nou amb gel i un pessic de canyella. Infal·lible.

Entrades relacionades

Blog
Per què serveix el vinagre de poma?

Per què serveix el vinagre de poma?

Blog
beneficios vinagre de manzana

Els beneficis del vinagre sense filtrar de poma

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later