Blog

Trucs per cuinar sense sal

14 Març 2022

Trucos para cocinar sin sal

La sal alegra qualsevol plat, però s’hi ha d’anar amb compte, perquè consumir-ne en excés pot provocar problemes cardiovasculars, d’hipertensió, de circulació, d’estómac… En tot cas, existeixen alternatives boníssimes per animar qualsevol recepta. Pren nota d’aquestes tres. 

– L’all i la ceba ajuden a millorar la circulació i tenen propietats expectorants, antiinflamatòries, antioxidants i antibacterianes. Els pots ofegar amb oli d’oliva en una paella i et serviran per acompanyar qualsevol guisat, salsa, carn o peix. O bé pots sofregir altres hortalisses, com ara escalunyes, porros, naps, pastanagues i apis. 

– Les espècies i les herbes milloren la digestió, obren la gana i guareixen afeccions estomacals. Per exemple, en una amanida regada amb oli d’oliva i esquitxada amb fruita seca, l’orenga hi va de meravella. ¿Un potatge? Comí. ¿Carn o peix? Curri. ¿Arrossos? Safrà. ¿Pasta? Alfàbrega. I així fins a l’infinit. 

– Pots marinar aliments, normalment carns o peixos: només els has de deixar los en remull en un líquid base més algun altre ingredient. El líquid base pot ser vinagre (escabetx), suc de llimona (cebiche) o una mescla de vinagre i pebre vermell picant o dolç (adob). 

Entrades relacionades

Blog
Per què serveix el vinagre de poma?

Per què serveix el vinagre de poma?

Blog
beneficios vinagre de manzana

Els beneficis del vinagre sense filtrar de poma

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later