Que estiguem de celebració no vol dir que haguem de menjar malament, sentir pesadesa i enfrontar-nos a una digestió lamentable. Vols un dia de Tots Sants healthy a més no poder però igualment reboníssim? Pren nota:
El pastís, que sigui de carabassa
La carabassa està de temporada i permet preparar uns pastissos ben bons. Fes-la amb beguda vegetal, prescindeix del frosting (què et sembla una presa de xocolata negre per acompanyar-la?) i serveix-la amb unes castanyes. Ja tens unes postres saludables, senzilles i delicioses!
I l’amanida, de castanyes, és clar
No cal buscar receptes ultracalòriques i enrevessades per elaborar un entrant de tardor de primera. Prepara una amanida de castanyes (amb bolets, espàrrecs verds i ou dur és una delícia) i condimenta-la amb una vinagreta suau a base d’oli d’oliva verge extra i un toc de mel. Un plaer de nivell!
Un entrant calent? Crema de moniato
No hi ha res tan bo com una crema senzilla a base de moniato. N’hi ha prou de sofregir uns porros amb oli d’oliva verge extra i incorporar-hi el moniato i un raig de beguda vegetal (que es pot combinar amb agua o amb brou de pollastre). Un cop batut, decora-ho amb unes ametlles picades. Nyam!