Blog

Un aperitiu fàcil i deliciós en qualsevol festa

17 desembre 2019

Borges - aperitivo

Tantes hores perdudes donant-hi voltes per empescar-te aperitius originals amb ingredients d’ultramar i resulta que tenies la resposta davant dels nassos. Fàcil, senzilla, gustosa, elegant, refinada i encisadora. La proposta definitiva. Sí, parlem de l’oli d’oliva verge extra, que regnarà en solitari si en tires un raig en un plat (millor si ho fas en platets individuals) i l’acompanyes amb diferents tips de pans gurmet.

No necessites res més, de manera que ja pots córrer a buscar pans de qualitat, elaborats amb masses mare i fermentacions llargues, i tindràs a taula un cavall guanyador: oli d’oliva verge extra i pa, els Bonnie & Clyde dels aperitius de nivell. I si t’hi atreveixes, hauries d’elaborar el teu propi pa: amb nous, amb tomàquets secs, amb cereals, amb sèsam, d’espelta, de sègol, amb olives, amb comí… Què més se t’acudeix?

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later