Comencem per la varietat més dolça, la Fuji: el seu color és rogenc, amb estries que deixen entreveure el verd i el groc. De textura fina i cruixent, hi ha qui diu que el seu sabor s’assembla al de la mel. La coneguda com a Gala és idònia per a fer rebosteria, per la seva dolçor suau i la seva textura ferma i cruixent. La Golden, per la seva banda, és una de les més conegudes, ja que darrere la pell llisa i daurada amaga una textura sucosa; és ideal per a menjar-la en cru o per a fer una deliciós pastís de poma. La varietat Red Delicious destaca pel seu color vermell vistós, amb un sabor entre dolç i àcid, i es la més habitual en amanides. I encara més: el sabor més aviat àcid de la Pink Lady és perfecte per a menjar-la en cru; el seu color és rosat, i la seva textura, molt cruixent. Acabem amb la més àcida: la Granny Smith, d’un color verd molt potent i brillant i que s’acostuma a fer servir per a aportar una mica de frescor a diferents plats.
Blog
Coneixes totes les varietats de la poma?
17 Juliol 2018