Blog

Verdures i fruits secs, les guarnicions perfectes

5 Febrer 2019

Borges - Verduras y frutos secos

Com pots fer que els teus plats de carn i peix siguin més alegres sense haver de recórrer a la clàssica amanida o a l’arròs? Doncs amb una combinació de verdures i fruits secs que hi aportarà color, nutrients i diversió. Pren-ne nota:

  • Uns espinacs saltats amb panses i pinyons sempre són una guarnició de primera.
  • Per als teus plats de carn, tria uns pebrots vermells a la brasa, que pots condimentar amb un toc d’oli d’oliva verge extra i unes ametlles triturades. El pebrot vermell és la verdura amb més vitamina C (moltíssima més que una taronja), que ajuda a fixar el ferro de la carn. Una combinació guanyadora!
  • No hi ha cap necessitat que els teus plats de pasta siguin tristos i avorrits, ja que res es més senzill que fer un bon pesto: gaudiràs del seu sabor i de totes les propietats de la fruita seca i l’alfàbrega.
  • Una altra opció per a acompanyar qualsevol recepta és preparar verdures gratinades amb nous i un toc de formatge fos per sobre. Un plat que encanta fins i tot a aquells que no són gaire fans de les verdures.
  • Si ja t’has cansat de menjar les verdures directament, sempre pots elaborar una salsa de verdures i fruits secs, ideal per a acompanyar la carn o el peix al forn. Si t’agraden els bolets, no dubtis a incorporar-n’hi.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later