Blog

Vinagre de sidra de poma, un ingredient clau per a una dieta sana

15 juliol 2019

Borges - Vinagre de sidra

El vinagre de sidra de pomaés un dels condiments més complets i nutritiusamb què podem reforçar el gust i les propietats de les nostres receptes. Elaborat a partir de la fermentació dels sucres del suc de poma o la sidra, aquest vinagre té una aroma i un sabor característics, a més d’una infinitat de beneficis per al nostre organisme. I és d’allò més versàtil! Amb un toc de res, ens soluciona gairebé qualsevol plat. Coneixe’l és estimar-lo, no n’hi ha cap dubte.

Una de les virtuts nutricionals més importants que té és l’alt contingut en mineralscom ara el calci, el magnesi i el potassi, i també en vitamines, bàsicament, A, C, E, Ba, B2 i B6. A més, destaca per ser una font de bioflavonoidesi de pectina, compostos amb acció antioxidant per al nostre cos.

Amanir les receptes amb vinagre de sidra de poma ens ajudarà, doncs, a accelerar el metabolisme i cremar més greix, millorar la salut intestinal, el mal de coll i reduir la inflor i el reflux. A més, també és un bon aliat per als cabells i la pell, ja que ens ajuda a acabar amb la caspa i netejar el cutis.

Has provat ja el mètode Detox amb Vinagre de Sidra? Al matí pren un got amb aigua, dues cullerades de vinagre i mitja llimona espremuda i nota com es rejoveneix el teu cos!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later