El vinagre de sidra de pomaés un dels condiments més complets i nutritiusamb què podem reforçar el gust i les propietats de les nostres receptes. Elaborat a partir de la fermentació dels sucres del suc de poma o la sidra, aquest vinagre té una aroma i un sabor característics, a més d’una infinitat de beneficis per al nostre organisme. I és d’allò més versàtil! Amb un toc de res, ens soluciona gairebé qualsevol plat. Coneixe’l és estimar-lo, no n’hi ha cap dubte.
Una de les virtuts nutricionals més importants que té és l’alt contingut en mineralscom ara el calci, el magnesi i el potassi, i també en vitamines, bàsicament, A, C, E, Ba, B2 i B6. A més, destaca per ser una font de bioflavonoidesi de pectina, compostos amb acció antioxidant per al nostre cos.
Amanir les receptes amb vinagre de sidra de poma ens ajudarà, doncs, a accelerar el metabolisme i cremar més greix, millorar la salut intestinal, el mal de coll i reduir la inflor i el reflux. A més, també és un bon aliat per als cabells i la pell, ja que ens ajuda a acabar amb la caspa i netejar el cutis.
Has provat ja el mètode Detox amb Vinagre de Sidra? Al matí pren un got amb aigua, dues cullerades de vinagre i mitja llimona espremuda i nota com es rejoveneix el teu cos!