Promovem la dieta mediterrània i un estil de vida saludable.

A Borges fa 125 anys que impulsem i promovem la dieta mediterrània i un estil de vida saludable. Per això, aquest any volem anar un pas més enllà establint una col·laboració sense precedents amb la Fundació La Marató de TV3 destinant la meitat dels beneficis obtinguts de dos dels nostres productes: l’oli d’Oliva Verge Extra i les nous en gra Selección. Les propietats d’aquests productes aporten beneficis a la nostra salut cardiovascular.

La Marató sempre batega
per la salut cardiovascular

Les malalties cardiovasculars són la principal causa de mort als països desenvolupats. A Catalunya, una de cada quatre morts és atribuïble a aquestes malalties, que poden afectar tothom, tant homes com dones, des dels infants fins a la gent gran.

El ventall de malalties que afecten la salut cardiovascular és molt ampli, les més greus són la insuficiència cardíaca, l’infart de miocardi, l’ictus i la mort sobtada. Són la primera causa d’ingrés hospitalari, i l’ictus és el principal factor de discapacitat a llarg termini. Per això és tan important intervenir a temps, ja que cada segon compta.

Tot i els avanços en l’àmbit del coneixement científic, els experts preveuen que aquest tipus de malalties continuarà creixent en el futur, sobretot en persones de menys de cinquanta anys.

Tots els fons recaptats en La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’enguany serviran per aportar avenços en la prevenció, tractament i pronòstic d’aquest tipus de malalties, millorant la qualitat i l’esperança de vida de totes aquelles que les tenen.

Els productes Borges, fets amb el cor i per al cor

La dieta mediterrània, basada en una alimentació saludable i equilibrada, proporciona múltiples beneficis a la nostra salut cardiovascular. Com confirma el prestigiós estudi PREDIMED, complementar la dieta amb Oli d’Oliva Verge Extra i fruits secs redueix fins un 30% les possibilitats de patir una malatia cardiovascular greu. Els principals beneficis d’aquests productes són:

  • Reemplaçar els greixos saturats per Oli d’Oliva Verge Extra a la dieta contribueix a equilibrar els nivells de colesterol a la sang.
  • Els àcids grassos com l’àcid oleic tenen un efecte vasodilatador, que ajuden a millorar la circulació sanguínia.
  • S’ha demostrat que és l’únic greix monoinsaturat capaç de reduir el risc de vessament cerebral i infarts.
  • El consum habitual d’oli d’oliva verge extra ajuda a mantenir estables els nivells de sucre a la sang, reduint un 35% el risc de patir diabetis.
  • Les nous tenen un alt contingut en OMEGA3 i OMEGA6, que presenten un efecte saludable gràcies a les seves propietats antiinflamatòries, antiarrítmiques i antitrombòtiques.
  • L’àcid alfa-linoleic ajuda a mantenir nivells normals de colesterol sanguini (l’efecte beneficiós s’obté amb la ingesta de 2 g diaris).
  • El seu baix contingut en hidrats de carboni ajuda a controlar el pes i la quantitat de sucre a la sang.
Uneix-te al compromís solidari de Borges i col·labora amb la compra d’aquests dos productes a la teva botiga habitual, tant física com online.

La meitat dels beneficis obtinguts es destinaran a

Oli d’Oliva
Verge Extra

Nou en
gra

Receptes que t’arriben al cor... i a la teva cuina

10 Receptes per a la teva salut cardiovascular

Gaudeix de receptes que, a més de ser delicioses, t’ajudaran a mantenir un cor sa. La Dra. Magda Carlas ens ha assessorat en l’elaboració d’aquest recull de 10 receptes amb les quals podràs gaudir i cuidar-te al mateix temps. Descarrega’l de forma gratuïta!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later