Aquesta amanida combina col arrissada amb poma i fruita dessecada. Està farcida de vitamines i minerals.
Receptes
Amanida amb vinagre de Mòdena
Ingredients
- 200 g de col arrissada
- 1 poma verda mitjana pelada i a làmines
- 80 g parmesà a làmines fines
- 1 alvocat ben madur a làmines
- 8 ravenets a rodanxes
- 1 cullerada de sèsam
- 100 g de fruita seca variada triturada
- 100 ml de oli d’oliva verge extra Borges
- 30 g de vinagre balsamico de Módena Borges
- 1 culleradeta d’orenga fresc
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
En un bol, mescla la col arrissada tallada fina, la poma, l’alvocat, els ravenets i el parmesà.
-
Pas 2
Per a la vinagreta, mescla bé l’oli d’oliva verge extra, el vinagre de sidra de poma, l’orenga, la fruita seca, el sèsam, la sal i el pebre.
-
Pas 3
Aboca la vinagreta damunt de l’amanida i serveix el plat ben fred.