Receptes

Amanida amb vinagre de Mòdena

10 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de col arrissada

Aquesta amanida combina col arrissada amb poma i fruita dessecada. Està farcida de vitamines i minerals.

Ingredients

  • 200 g de col arrissada
  • 1 poma verda mitjana pelada i a làmines
  • 80 g parmesà a làmines fines
  • 1 alvocat ben madur a làmines
  • 8 ravenets a rodanxes
  • 1 cullerada de sèsam
  • 100 g de fruita seca variada triturada
  • 100 ml de oli d’oliva verge extra Borges
  • 30 g de vinagre balsamico de Módena Borges
  • 1 culleradeta d’orenga fresc
  • Sal i pebre

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol, mescla la col arrissada tallada fina, la poma, lalvocat, els ravenets i el parmesà.

  2. Pas 2

    Per a la vinagreta, mescla bé loli doliva verge extra, el vinagre de sidra de poma, lorenga, la fruita seca, el sèsam, la sal i el pebre. 

  3. Pas 3

    Aboca la vinagreta damunt de l’amanida i serveix el plat ben fred. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later