Gaudeix d’una saborosa i deliciosa recepta d’amanida d’arròs superfàcil de preparar.
Receptes
Amanida d’arròs
Ingredients
- 200 g d’arròs blanc
- 1 ceba vermella
- 2 tomàquets
- 50 g de cogombrets
- 280 g de blat de moro
- 140 g de tonyina
Per a la salsa:
- 3 cullerades de maionesa
- 3 cullerades de vinagre de poma Borges
- 5 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Cou l’arròs i deixa’l refredar (o passa’l per aigua freda). Afegeix-hi la ceba picada, els tomàquets picats i els cogombrets tallats. Posa-hi el blat de moro i la tonyina esmicolada.
-
Pas 2
Prepara la salsa mesclant tots els ingredients fins que la textura sigui homogènia. Incorpora–la a l’arròs. Remena l’amanida i deixa-la refredar a la nevera.