Receptes

Amanida d’arròs

30 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida d’arròs

Gaudeix d’una saborosa i deliciosa recepta d’amanida d’arròs superfàcil de preparar.

Ingredients

  • 200 g d’arròs blanc
  • 1 ceba vermella
  • 2 tomàquets
  • 50 g de cogombrets
  • 280 g de blat de moro
  • 140 g de tonyina

Per a la salsa:

  • 3 cullerades de maionesa
  • 3 cullerades de vinagre de poma Borges
  • 5 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou larròs i deixa’l refredar (o passal per aigua freda). Afegeix-hi la ceba picada, els tomàquets picats i els cogombrets tallats. Posa-hi el blat de moro i la tonyina esmicolada.

  2. Pas 2

    Prepara la salsa mesclant tots els ingredients fins que la textura sigui homogènia. Incorporala a larròs. Remena l’amanida i deixa-la refredar a la nevera.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later