Receptes

Amanida de tomàquet… en cinc minuts!

5 min

Temps

2 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Ensalada de tomate

La millor amanida de l’estiu? ☝Sens dubte, la de tomàquet i mozzarella, que en aquest cas acompanyem amb d’alvocat i un toc de fruita seca. Uns sabors que ens traslladen a Itàlia amb la ment i el paladar. I el súmmum del súmmum? Que és una recepta exprés.

Ingredients

  • 4 tomàquets
  • 300 g de mozzarella de búfala fresca
  • 1 alvocat
  • 40 g de fruita seca d’un còctel Natura de Borges
  • Oli d’oliva verge extra Carácter

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Neteja els tomàquets i talla’ls a rodanxes fines.

  2. Pas 2

    Talla també a rodanxes la mozzarella i l’alvocat, i col·loca els tres ingredients al plat de manera intercalada.

  3. Pas 3

    Decora-ho amb la fruita seca. Completa-ho amb un raig d’oli d’oliva verge extra Carácter i un toc de sal.

  4. Pas 4

    També pots preparar aquesta amanida amb tomàquets cherry i boles de mozzarella, que pots tallar per la meitat i presentar en un bol, amb l’alvocat per damunt.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later