La millor amanida de l’estiu? ☝Sens dubte, la de tomàquet i mozzarella, que en aquest cas acompanyem amb d’alvocat i un toc de fruita seca. Uns sabors que ens traslladen a Itàlia amb la ment i el paladar. I el súmmum del súmmum? Que és una recepta exprés.
Receptes
Amanida de tomàquet… en cinc minuts!
Ingredients
- 4 tomàquets
- 300 g de mozzarella de búfala fresca
- 1 alvocat
- 40 g de fruita seca d’un còctel Natura de Borges
- Oli d’oliva verge extra Carácter
Pas a pas
-
Pas 1
Neteja els tomàquets i talla’ls a rodanxes fines.
-
Pas 2
Talla també a rodanxes la mozzarella i l’alvocat, i col·loca els tres ingredients al plat de manera intercalada.
-
Pas 3
Decora-ho amb la fruita seca. Completa-ho amb un raig d’oli d’oliva verge extra Carácter i un toc de sal.
-
Pas 4
També pots preparar aquesta amanida amb tomàquets cherry i boles de mozzarella, que pots tallar per la meitat i presentar en un bol, amb l’alvocat per damunt.