Receptes

Amanida de cigrons de l’àvia

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de cigrons de l’àvia

Ingredients

  • 250 g de cigrons cuits
  • 1 gra d’all
  • 2 tomàquets mitjans
  • 1 alvocat gran
  • 100 g de fruita seca Borges Natura Mix Antiox
  • 1 ceba tendra
  • 100 g de canonges

Per a la vinagreta:

  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 20 ml de vinagre de Mòdena Borges
  • 1 cullerada de mel
  • 1 cullerada de mostassa
  • 1 pessic d’orenga
  • Sal i pebre
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Mix Antiox

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una paella amb oli d’oliva verge extra, sofregeix lleugerament els cigrons juntament amb l’all, que després hauràs d’enretirar. 

  2. Pas 2

    Posa els cigrons en una enciamera. Afegeix-hi els tomàquets a talls, l’alvocat a daus, la fruita seca, la ceba tendra i els canonges. 

  3. Pas 3

    Prepara la vinagreta mesclant tots els ingredients i aboca-la damunt de l’amanida. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later